Keunikan Vivix: Rahsia Kesihatan Hebat Ibu

Sebagai seorang ibu, kesihatan dan kebahagiaan keluarga adalah antara keutamaan kita. Dalam menjalani kehidupan yang sibuk, penting bagi kita untuk menjaga diri agar dapat memberikan yang terbaik kepada anak-anak dan pasangan kita. Polifenol telah menggegarkan dunia dengan kesan anti-penuaan yang amat ketara. Di luar negara ada pelbagai suplemen polifenol. Di Malaysia, kita ada Vivix. Campuran botanikal berdasarkan kajian saintifik oleh Shaklee. Jom lihat keunikan Vivix.

Keunikan Vivix membuatkan ramai ibu-ibu mengamalkannya selama puluhan tahun.
Keunikan Vivix membuatkan ramai ibu-ibu mengamalkannya selama puluhan tahun.

Anti Penuaan berevolusi

Vivix Shaklee merupakan campuran eksklusif polifenol. Terhasilkan daripada campuran anggur merah muscadine yang amat jarang dijumpai. Polifenol sebenarnya adalah bahan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Bertujuan melindungi tumbuhan tersebut dari jangkitan virus, bakteria dan fungi. Selain itu polifenol juga berfungsi memberi perlindungan kepada tumbuhan dari keadaan yang sukar tumbuh seperti suhu tinggi dan tanah gersang.

Kajian saintifik telah membuktikan polifenol berupaya mengurangkan risiko penyakit kritikal akibat keradangan. Ini termasuklah depresi, penyakit kardiovaskular, kanser, diabetes, dementia, asma dan banyak lagi.

Ada lebih 8000 jenis polifenol telah dikenalpasti setakat ini. Antaranya termasuklah resveratrol. Vivix Shaklee mengandungi 10 kali ganda lebih banyak resveratrol berbanding anggur merah biasa. Resveratrol adalah bahan semulajadi yang membantu melambatkan penuaan sel-sel dalam badan. Pengambilan resveratrol dalam diet seharian bukan sahaja menjaga kesihatan kulit dan mengekalkan daya tumpuan. Bahkan dapat membantu mengurangkan risiko penyakit yang berkaitan dengan penuaan.

Perlindungan sel dan DNA keunikan Vivix utama

Keunikan Vivix Shaklee terletak pada kemampuan polifenol melindungi sel-sel dan DNA dalam badan. Setiap hari, sel-sel dalam badan terdedah kepada sehingga sejuta radikal bebas. Serangan ini boleh merosakkan DNA sel anda. Ini meningkatkan risiko yang lebih tinggi untuk berkembang sel abnormal, terutamanya kanser. Polifenol berupaya meneutralkan radikal bebas ini disamping meningkatkan penghasilan sel baru yang sihat.

Sokongan Sistem Imun yang Optimum

Sistem imun yang kuat adalah kunci untuk menjaga kesihatan tubuh. Vivix mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu meningkatkan sistem imun. Kandungan polifenol dalam Vivix membantu merangsang penghasilan sel-sel imun yang penting untuk melawan jangkitan dan penyakit. Pengambilan Vivix bukan sahaja dapat meningkatkan tenaga bahkan mengurangkan risiko jangkitan.

Penjagaan Kesihatan Jantung yang Optimum

Vivix mengandungi resveratrol, bahan semulajadi yang membantu meningkatkan kesihatan jantung. Resveratrol telah dikaji secara meluas dan terbukti mempunyai kesan positif terhadap tekanan darah, peredaran darah, dan pengurangan kolesterol LDL (jahat). Dalam jangkamasa panjang, pengambilan vivix mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.

Sumber Tenaga Semulajadi

Vivix Shaklee tidak hanya memberikan manfaat kesihatan, tetapi juga memberikan tenaga semulajadi. Ia membantu meningkatkan tahap tenaga dan stamina, yang penting untuk menguruskan tanggungjawab harian. Kandungan polifenol didapati berupaya meningkatkan penghasilan mitochondria. Mitochondria dalam bahasa mudahnya adalah tempat penghasilan tenaga di dalam sel kita. Kehadiran mitochondria ini meningkatkan metabolisma badan dan seterusnya menghasilkan tenaga untuk badan. Cara lain meningkatkan kewujudan mitochondria adalah melalui senaman. Ini menjelaskan mengapa atlet atau mereka yang aktif, adalah lebih bertenaga berbanding yang tidak aktif.

Gambar rajah menunjukkan perbezaan kehadiran mitochondria di dalam tiga sel berbeza. Vivix didapati meningkatkan penghasilan mitochondria di dalam sel.

Keunikan Vivix pilihan artis

Vivix Shaklee adalah produk unik yang memberikan banyak keunikan dan manfaat kepada ibu dalam menjaga kesihatan. Dengan kandungan polyphenol yang tinggi, perlindungan sel dan DNA, sokongan sistem imun, penjagaan kesihatan jantung, dan tenaga semulajadi, Vivix Shaklee adalah penjagaan kesihatan yang lengkap untuk ibu yang ingin memberikan yang terbaik untuk keluarga mereka. Jadi, mengapa tidak mencuba Vivix Shaklee hari ini dan mulakan perjalanan ke arah kehidupan yang lebih sihat dan bahagia?

antara artis yang memilih keunikan vivix
antara artis yang memilih keunikan vivix.

Adakah anda memerlukan vivix? Nak tahu siapa sebenarnya memerlukan vivix? Jom rujuk sini siapa perlukan vivix shaklee.

Jom dapatkan vivix hari ini! terus wasap fiela www.wasap.my/601135228059/nakvivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *