Renewal SHAKLEE – Cara Mudah!

Ramai je dah amal Shaklee. Pastu krik krik. Biasa la manusia, mudah bosan walau sesuatu tu insya allah baik untuk mereka. Bila usia meningkat, semakin health conscious. Teringat balik kat Shaklee, rasa nak makan semula, tapi alamak! ID DAH EXPIRED! Apa cara mudah Renewal Shaklee ni? Macam mana nak renew?

Haaaa jom fiela share cara mudah. Mudah dan pantas anda boleh buat sendiri di rumah. Jika anda mendaftar bawah fiela, nak renew id Shaklee hanya perlu beli apa-apa produk Shaklee. Beli lebih dari RM300 akan dapat free postage! Beli lebih dari 150 UV (lebih kurang RM500) anda akan dapat 5% cashback! Menarik bukan. Laju-laju renew sekarang. Terus saja ke website Shaklee dan buat renewal Shaklee anda sekarang.

Tapi….id dah expired lebih dua tahun! Nak buat macam mana?

Bagi anda yang id dan expired melebihi 2 tahun, boleh pilih untuk daftar semula. Boleh je daftar semula dengan pengedar lama anda. Nak pengedar baru? Jom daftar dengan fiela. Nak fiela guide cara makan semua, eloklah daftar dengan fiela.

Untuk daftar klik je sini

Betul ke beli Set Rahmah RM99 dapat jadi ahli atau Renewal Shaklee?

Promosi May 2023 ni, anda boleh jadi ahli hanya dengan pembelian Set Rahmah RM99! Set ini mengandungi 1 kanister ESP dan 1 botol Vitamin C.

poster promo rahmah untuk renewal shaklee
Percuma membership atau renewal shaklee hanya melalui pembelian Set Rahmah Shaklee RM99

Berminat nak amal semula?

Kalau camtu sangat berbaloi daftar. Dapat harga member. Untung badan, dapat pula cashback. Anda share la dengan rakan-rakan dan ahli keluarga. Ajak mereka daftar bawah anda. Automatik mereka dapat harga member dan anda pula boleh dapat cashback minima 5% (ada pembelian minimum).

Flash Sale RM99! Hanya dengan pembelian mana-mana 2 item di atas, anda layak mendaftar ahli secara percuma atau automatik renewal Shaklee anda.

Jom daftar Shaklee dengan fiela. Fiela dah berkenalan dengan Shaklee nak masuk tahun ke sepuluh. Seperti ramai anda di luar sana, fiela mulanya amal ESP sebab nak menyusukan anak. Sekarang amal pula vitamin-vitamin demi kesihatan dan hidup lebih bahagia. Insya allah.

Boleh hubungi fiela di

Afiela Khan

Email: afielakhan@gmail.com

www.wasap.my/601135228059

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *