Hari Raya 2023 dengan Shaklee

Sedar tak sedar, raya berkunjung tiba. Banyak persiapan dibuat untuk menyambut hari penuh keistimewaan ini. Tergelak juga bila melihat sekeliling rumah, seumpamanya kita menyambut hari raya 2023 dengan Shaklee. Nak tahu apa maksud fiela? Jom baca lagi.

Hari Raya 2023 adalah masa terbaik untuk berkumpul seisi keluarga, saling menziarahi dan bermaafan.

Persiapan rumah menjelang hari raya

Bermula dengan persiapan rumah. Pelbagai pembersihan dilakukan. Tahukah anda Shaklee mempunyai pencuci rumah organic, Basic H Organic Super Cleaning Concentrate. Pembersih ni la yang bantu fiela bersihkan segala kotoran dan gris pada permukaan meja, dapur dan segala permukaan. Satu botol ni je boleh cover satu rumah tau sebab sangat pekat. Berbeza dengan produk pembersih lain, Basic H ni sangat organik. Kandungannya berasaskan jagung dan kelapa. Sebab tu bila guna bahan ni, walaupun bersih macam pencuci kimia lain, tapi permukaan tu takde sisa-sisa bahan kimia yg boleh bahayakan kesihatan anak-anak khasnya.

basic h digunakan untuk mempersiapkan rumah untuk hari raya 2023
Kepekatan Basic H membuatkannya sangat berbaloi untuk membersihkan rumah menjelang hari raya! 1 botol bersamaan dengan 5 ribu botol pencuci lain yang berada di pasaran.

Mencuci baju baru? Baju raya? Pasti nak pencuci baju lembut pada baju namun kuat pada kotoran. Ada satu pencuci baju ni paling best sebab hypoallergenic. Maksudnya amat sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif dan kulit bayi. Pencuci ini jugak takde klorin. Takdelah anak-anak kegatalan pakai baju baru basuh. Fiela pilih Get Clean Fresh Laundry Concentrate. Semestinya by Shaklee.

Pinggan mangkuk semestinya berganda-ganda di hari perayaan. Dari siapkan juadah, menghidang sampailah menjamu tetamu, sinki sentiasa penuh. Get Clean Hand Dish Wash Liquid Concentrate bukan je bersihkan pinggan ni sekelip mata tapi anda akan lebih seronok. Sebab lembut sangat pada tangan, berbau lembut dan segalanya lembut. Namun cukup untuk membersihkan dan membuatkan pinggan mangkuk anda berkilauan.

Bayangkan air bersih yang segar. Rasa lebih sedap kerana tidak mengandungi pencemaran-pencemaran seperti yang kita minum setiap hari. Get Clean Water Pitcher mengurangkan sehingga 99% logam berat. Ni termasuklah plumbum, merkuri dan cadmium. Sebab itulah rasa air lebih segar dan sedap. Hidangkan air ini bersama masakan anda, pasti masakan terasa lebih sedap.

Teknologi penapisan air menggunakan penapis karbon. Air minuman lebih selamat sebab penapis ni terbukti menyingkirkan 99% lead dalam air.

Meraikan tetamu

Hari Raya 2023 jatuh pada musim panas kering. Jerebu pun melanda kebanyakan negeri di Malaysia. Alangkah seronoknya dapat menghidangkan air yang sihat dan menyegarkan tanpa rasa bersalah. Air yang mengandungi 6 jenis elektrolit. Ni membuatkan anda bertenaga sepanjang hari. Penghilang dahaga ini semestinya lebih baik daripada soda yang manis. Namun sedap sehingga membuatkan tetamu anda terkenang-kenangkannya. Anda wajib berkongsi PerformanceTM Natural Lemon-Lime Flavoured bersama tetamu anda.

Seronokkan raya bersama Shaklee. Penggemar Shaklee pastinya lebih girang. Urusan rumah lebih seronok dan memuaskan hati dengan adanya Shaklee. Mak mak pasti faham sangat perasaan ni. Perasaan walaupun kerja rumah banyak, namun puas hati sebab guna produk yg berkesan dan paling best tak rosakkan tangan ataupun bahayakan kesihatan anak-anak.

Nak lagi seronok? Pastikan anda adalah member! Boleh dapat cash rebate dengan syarat pembelian minima. Jom whatsapp terus fiela www.wasap.my/601135228059/shakleemember


#incentiveshaklee #blogmeganextlevel #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *