Shaklee Fun Day! Hari istimewa bersama-sama.

18 Mac 2023 merupakan Fun Day @ Shaklee Shops atau Shaklee Fun Day seluruh Malaysia. Shaklee memilih hari Sabtu agar ramai dapat menyertainya. Jom lihat apa keistimewaan hari tersebut.

Shaklee Fun Day

Team Shaklee Malaysia menganjurkan pelbagai aktiviti sepanjang hari. Antaranya adalah bertujuan memberi peluang kepada pengunjung untuk mengenali Shaklee. Pengunjung berpeluang melihat sendiri produk di samping mencuba beberapa tester yang disediakan.

Pemeriksaan kesihatan percuma

Turut dianjurkan adalah pemeriksaan kesihatan dan konsultasi. Pengunjung juga berpeluang mendapatkan maklumat mengenai suplemen yang terbaik untuk mereka. Ini dianjurkan seiring dengan hasil pemeriksaan kesihatan itu tadi.

Antara promosi diadakan pada Shaklee Fun Day

Pelbagai tawaran menarik telah diadakan. Contohnya adalah diskaun pada produk Youth Skincare sehingga 10%! Youth Skincare merupakan produk penjagaan kulit wajah secara organik dan selamat.

Tidak lengkap rasanya hari itu tanpa peluang keemasan menyertai Shaklee. Paling istimewa, mereka yang mendaftar pada hari tersebut, berpeluang mendapatkan hadiah Shaklee eksklusif.

Pelbagai hadiah bernilai di Shaklee Fun Day

Lebih banyak hadiah percuma dengan setiap pembelian. Ini paling dinanti-nantikan oleh semua pengunjung. Pelbagai hadiah disediakan oleh pihak penganjur. Ramai yang berbeli sakan agar tak terlepas peluang mendapatkan hadiah percuma tersebut.

shaklee fun day
ke semua branch di banjiri pengunjung sempena Shaklee Fun Day

Peluang perniagaan bersama Shaklee. Peluang bertemu dengan leaders dan masters Shaklee semestinya membuka begitu banyak peluang perniagaan. Pengunjung boleh mengambil kesempatan menerjah peluang menjana pendapatan bersama Shaklee. Apabila bersua muka, penjelasan pastinya lebih mudah di fahami.

Begitu bertuah mereka yang menghadirkan diri. Bertambah bertuah mereka yang betul-betul mengambil kesempatan. Ramai leader mengumpul order dan mendapatkan produk khas untuk rakan-rakan yang jauh. Kerjasama inilah membuatkan hubungan di dalam komuniti Shaklee lebih mesra dan ikhlas.

Pastikan anda tak terlepas Shaklee Fun Day 2024 pula! Pastinya lebih banyak gift menarik menanti anda.

Kesimpulannya, inilah seronok bisnes Shaklee. Amat berbeza apabila kita menyertai syarikat gergasi bertaraf antarabangsa. Begitu banyak insentif, hadiah dan pelbagai lagi ‘reward’ buat yang baru dan lama. Makin anda berusaha, makin banyak reward anda dapat, di samping untuk runcit ye. Belum lagi nikmat dirasai apabila dapat feedback customer tentang masalah mereka yang dapat diatasi dengan Shaklee.


Hubungi fiela di sini untuk bertanya lanjut; Afiela Khan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *