Set Puasa Shaklee demi Ramadhan 2023 lebih bermakna!

Bulan Ramadhan semakin menghampiri. Kurang sebulan lagi, umat Islam seluruh dunia akan berpuasa dari terbit fajar hinggalah terbenam matahari. Ramai yang ternanti-nanti bulan berkat ini. Semestinya semua memasang niat ingin beribadah sepenuh hati dan khusyuk. Sebab itulah Shaklee berbesar hati menyediakan Set Puasa Shaklee.

Nakkan puasa yang lebih ceria? Anda wajib tengok sini! Ceriakan Ramadhan Dengan Set Berpuasa Shaklee

Set Puasa Shaklee 2023 fokus kepada Kenyang-Tenaga-Hidrasi. Tiga kombinasi ini menyediakan solusi lengkap. Bermula waktu sahur hinggalah moreh. Set ini dicadangkan oleh ahli pemakanan Shaklee untuk memastikan puasa yang lebih sihat dan selesa. Pastinya anda inginkan Ramadhan yang lebih produktif dan bermakna.

Set Berpuasa Shaklee 2023


Berpegang kepada prinsip Kenyang-Tenaga-Hidrasi, set puasa Shaklee ini mengandungi Cinch, ESP Shaklee dan Performance Drink. Secara amnya, ciri-ciri makanan yang bagus diamalkan sepanjang bulan puasa adalah

  • Membekalkan tenaga sepanjang hari dan malam walau selepas berbuka
  • Menjimat masa penyediaan. Lebih banyak masa harus diluangkan beribadah.
  • Mengekalkan hidrasi badan. Hidrasi badan optima dapat mengelak perbagai sakit dan ketidakselesaan kepada badan walau berpuasa selama sebulan.
  • Mengelak sugar-rush di mana makanan tersebut menaikkan dan menurunkan paras gula dalam darah dengan pantas, sebaliknya makanan tinggi protein yang mengekalkan paras gula yang lebih stabil dalam darah.

Set Puasa Shaklee memberi perhatian kepada semua ciri-ciri ini. Set ini boleh diamalkan dengan mudah, masa penyediaan sepantas 3 minit sahaja. Jom lihat apa ada dalam set ini:

  • Cinch

Cinch adalah shake yang lazat dan pantas disediakan. Kandungan Cinch membantu membekalkan nutrient yang menyamai satu hidangan lengkap. Cinch juga membantu mengekalkan rasa kenyang lebih lama. Cinc terdapat dalam tiga perisa berbeza; coklat, latte dan vanilla. Ketiganya mempunyai rasa enak seperti pemanis mulut.

  • ESP Shaklee

ESP Shaklee adalah antara produk paling laris menjelang bulan puasa. Kandungan ESP bukan sahaja memberikan tenaga berterusan, malahan kandungan niacimide membantu memberi kulit yang lebih cerah dan bersih. Ibu mengandung dan menyusukan anak pula amat menggemari ESP kerana khasiatnya tersendiri. ESP kaya dengan kalsium, protein dan lengkap dengan 9 asid amino perlu.

  • Performance drink

Performance drink adalah minuman elektrolit khas dari Shaklee. Minuman ini membantu mengelak badan dehidrasi dan mengekalkan kandungan air dalam badan, agar sel badan kita tidak terlalu cepat kehilangan air. Hadir dalam dua perisa menyegarkan; oren dan lemon lime. Performance Drink adalah kurang gula dan bebas bikarbonat.

Walaupun set puasa Shaklee amat bermanfaat pada yang mengamalkannya, supplement sebegini tidak seharusnya menggantikan pemakanan seimbang dan gaya hidup sihat. Set puasa Shaklee berfungsi membantu menambah lagi kesan positf kepada kesihatan tubuh badan anda. Amat penting bagi anda untuk makan pemakanan seimbang, minum air dan berehat secukupnya agar Ramadhan anda lebih produktif.

Untuk bulan Mac 2023, Shaklee ada promosi untuk set ini.

  • Harga jauh lebih murah (hanya RM260 berbanding RM410 pada harga biasa)
  • Dapat Shaker PERCUMA (jimat RM15)

Jom wasap fiela untuk dapatkan set puasa 1-2-3 anda. Wasap je terus sini.

#shakleethrive2023  #shakleetriumph2023  #blogmegashaklee


Penafian: Segala testimoni yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan untuk merawat, menyembuhkan, menganalisa apa jua penyakit atau masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalak untuk mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan yang berkaitan.

3 thoughts on “Set Puasa Shaklee demi Ramadhan 2023 lebih bermakna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *