Foundation yg boleh pudarkan JERAGAT!

Mcm tipuu je kan, but believe me, dh ade la foundation gitu. kan best kan bila kita gna foundation tu hari2, skin kita makin lawa! Kalo before ni gna foundation kan, bukan je skin makin kusam…jerawat….jeragat pun bertambah2… nangesssss😅

Sbb tu bila fiela berkenalan ngn charms foundation, xtuka yg lain dah pastu. Pas bersalin shah, skin super kusam n kering. N worst, jeragat acah2 nak klua. Allahu…menggelepar carik skincare leh buang jeragat time tu! Fiela lak jenis suka naked skin, xmo mekap tebal, natural beauty la konon. hahaha..skali jeragat klua, trus kensel natural beauty. kna Cover n Rawat gak at the same time.

charms, foundation, matte, jeragat, jerawat, charms foundation, awet muda, the best foundation, solek dan rawat
charms foundation ade 4 kaler tau. matte sbnrnya charms ni

Syukur la jmpa charms. memang terbaikkkk sgt2. Paling best ape tau, kandungan dia Minyak kelapa dara ngn Minyak zaitun. Sape amalkan charms ni memang awet muda la. Dan jeragat yg acah2 nak naik tu, xjd nak naik. pudar n pudar n pudar lama2 hilang..omg hepi gile!

charms foundation, charms, foundation, minyak kelapa dara, minyak zaitun, awet muda,
sriyesly, ade ke foundation lain yg penuh khasiat gini. sape gna memang awet muda la jawabnye. carik penyakit je kan? kikiki

Bekas dia kecik je. 20g je. tapi ya ampun, setahun gna x habis. 😂. sbb tekstur dia kot. n bila ade myk kelapa dara tu, konfiden lebih la nk smpn lelama. ye la..shah nyer pure myk kelapa dara pun tahan gile…sbb myk kelapa dara sndr ade unsur antibakteria tau..tu yg jerawat pun kecut.

so 1 bekas RM59 jer. 🙂 leh whatsapp dia ni www.wasap.my/60109660482 . diaorg memang byk jual online skrg. 🙂 xpun g fb page www.facebook.com/charmsafiela. wah gitew…mmg byk gile testimoni best2 situ. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *