could be anything…

..sekda apa…title ya saja jak….lekak dgr lagu could be anything by The Eames Era….lagu dalam greys…carik la..best bangat…

hmmm..apa dah kmk polah kat negara org for the last couple of weeks?…well..cam biasa….hari2 pergi lab/ kelas…pasya berjalan2…memandangkan ada org brk beli kereta….so kmk menumpang menikmati hidup berkereta d sitok… :p

..fuhh…kelas petang tadik punya la ngantuk….org sebelah dah terangguk2..geleng2….p sensei dengan sabarnya mengajar…dah la subjek susah….glycoproteins….agak mok menangis juak la blaja benda tok….especially bila masuk part structure…sgala anomer,isomer,chiral centre dan yg related ngan nya smuanya ada….pening…. isk isk…mengapakah….

pasya kat lab…research kin interesting….no hard feelings p kamek rasa sangat2 bertuah dpt molah research sitok…ngan alat yg lengkap…sangat best dan sangat puas atie…..supervisor pulak oxford university graduate….syukur gilak2 la…..kamek nang adore kmk pun supervisor la….dalam nya sik brapa sehat….p nya sangat pandai dan rajin….dan sangat-sangat humble…. g kitak org sciencedirect…type Misao Matsushita…ya la supervisor kmk yg sangat dhormati.. 🙂

pasya pengalaman nangga wayang yang sangat2 la mahal kat sitok…sigek tiket dalam rm30…haha…seriously la….hari ya nangga slumdog millionaire…nang best crita ya….best gilak2…sangat patut ditonton oleh smua…

by the way…nangga wayang sitok..hmmm..lainla…sidaknya sangat senyap….mun tgh tgk movie komedi…malaysian jakla terkekekkeke sia…sidaknya diammmm ajak…srius! nang sekdala nak dgr org terjerit2 ka…org berklaka ka masa nangga wayang….nang macam kita ajak sia…beza owh ngan kat tempat kita… :)…well bg kmk situasi ya ada best ada sik best nya….and mok nangga toilet sidak? tok gamba toilet kat tempat panggung wayang nok kamek g ria…sekda la baru pun….p toilet…fuh…ngalah toilet klia… :p

tok hand-dryer sidak…agak lain la…

pasya cermin….

hmmm….bersih sik? nangga sendiri… 😉 and trust me…its clean and dry and sik berbau langsung….

ekceli public toilet sidak sitok nang tip-top first class……ada juakla toilet yang sik secanggih toilet2 lain…p tetap bersih…..ya so far toilet2 yg kmk g la….nang puas atie gilak….sidak tok pembersih la rasanya….sbab mun nak madah ada cleaner sepanjang masa…ya mustahil la nak…huhu….

pasya apa gik? ooooo….i have to tell you this….kamek dah ada hp baru…ngeh ngeh ngeh…sangat happy…….p being me….kamek sik brani upload gamba hp kmk kat mana2……taboo… :p
p mun rajin nak nangga…klik link tok…kamek pun kaler coral pink…

best owh…hehe…kamek pun ke-excite-tan makei handphone tok agak tinggi la….ekceli kat sitok nektok tgh gila ngan iphone…sbab sidak molah sales iphone…nang turun harga sampey 50% rasanya……p memandangkan kmk agak kedekut nak bayar internet kat phone…so sik gnala mun kmk gna iphone…gik pun sik brapa suka ngan shape iphone sbnrnya…

so far ya la update d sitok…..kesimpulannya i’m pretty much enjoying my life here… ngeh ngeh ngeh…mari la ke sini…. 😉

have a nice day people! 😀

One thought on “could be anything…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *